Kolibri Services

over ons

Mijn naam is Kenneth Hiwat en als directeur van Kolibri Services ben ik sedert 2001 begonnen als administratiekantoor voor midden- en kleinbedrijf. Waarbij ik mijn diensten niet alleen richt tot ondernemers maar ook tot particulieren.

Na vele werkgevers in de financiële-administratie gehad te hebben, begreep ik dat er een doelgroep bestaat die gebaat is bij een financiële dienstverlener die ook bekend is met de uitdagingen van een ‘niet van nederlandse oorsprong’ ondernemerschap.

De problematiek betreft bijvoorbeeld; het verkrijgen van bedrijfskredieten, de valkuilen en worstelingen van acquisitie, de vooroordelen van vermeende deskundigheidsgebrek.

Om maar niet te spreken van de onontbeerlijke digitale uitdaging die zaken doen tegenwoordig zo moeilijk maakt.

Al deze problemen zijn mij bekend, zodat ik als boekhouder en coach een mate van inleving heb, die van pas kan komen bij de service van eerder genoemde doelgroep.

Ook de worsteling van de particuliere nieuwkomer met de Nederlandse taal en de niet overzichtelijke regelgeving van de overheid (lees belastingdienst), is voor mij de reden om met Kolibri Services een handreiking te bieden.

Voor de allochtone ondernemer zijn mijn prijzen betaalbaar. Slechts een van de vele voordelen te noemen waarom u Kolibri Services in de hand moet nemen. Persoonlijke en laagdrempelige benadering is daarom ook mijn devies.

Mocht je nader kennis willen maken dan zou het goed zijn contact met mij op te nemen zodat we de juiste maat kunnen bepalen voor datgene wat jij wenst.

Alvast bedankt voor je bezoek aan mijn website.

K.S. Hiwat

Onze klanten

Raak met ons in contact

Zondag: 12pm – 8pm | Maandag – Vrijdag: 10pm – 6pm.